Primera doble sessió completada a Miami

Primera doble sessió completada a Miami

La Ciutat Esportiva de l’Inter de Miami ha presenciat les dues primeres sessions del FC Barcelona a terres nord-americanes, amb Henry i Agüero presents en la segona d'elles

La gira del FC Barcelona pels Estats Units ha viscut aquest diumenge els seus dos primers entrenaments. A partir de les 10 hores (16 hores a Barcelona), el conjunt blaugrana s’ha exercitat a la Ciutat Esportiva de l’Inter de Miami, que serà precisament el primer rival dels culers a territori nord-americà el proper dimarts 19.

En la sessió han participat els 28 convocats per a la gira i només Ferran Torres ha fet treball específic de camp, en un primer entrenament marcat per la xafogor present a Miami. Un cop acabat l'entrenament, els jugadors també han fet treball de gimnàs.

Cal recordar que s’ha perdut l’entrenament l’entrenador Xavi Hernàndez, que no va viatjar amb l’expedició blaugrana per raons administratives i de passaport. 

Presència de la Barça Academy PRO de Miami 

Abans de l’entrenament, un total de 50 nens de la Barça Academy PRO de Miami s’han pogut fotografiar amb els seus ídols del primer equip. Cal recordar que aquesta acadèmia és, juntament amb la de Nova York, l’única que és de manera íntegra propietat del FC Barcelona.

photo_5953887307750815587_y

A banda, també ha presenciat l’entrenament -que ha estat obert als mitjans els primers 15 minuts- l’exblaugrana Hristo Stoitxkov, resident a Miami i col·laborador a la cadena de televisió estatunidenca Univision.

A la tarda, visita d'Agüero i Henry

En l'entrenament de la tarda, celebrat a la mateixa instal·lació de l'Inter de Miami, el FC Barcelona ha treballat novament amb tots els disponibles. En la sessió han estat presents dues llegendes: Sergio 'Kun' Agüero i Thierry Henry, que han pogut saludar els actuals jugadors del primer equip. Tots dos, a més, han participat també en un Meet & Greet organitzat per Spotify. 

Agüero i Henry, junts a la sessió d'entrenament.
Agüero i Henry, junts a la sessió d'entrenament.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut