El calendari d’amistosos del Barça Atlètic

El calendari d’amistosos del Barça Atlètic

El filial de Rafa Márquez, que farà una estada a la Vall d’en Bas la propera setmana, disputarà entre sis i vuit partits de preparació, a més de la Copa Catalunya absoluta

El Barça Atlètic 2022/23 ha començat la pretemporada aquest dissabte amb el primer entrenament, i el proper dilluns es desplaçarà a la Vall d’en Bas per completar una estada de preparació d’una setmana. Després dels primers entrenaments, el conjunt de Rafa Márquez començarà a disputar una sèrie de partits amistosos per preparar l’inici de la competició.

El primer amistós es jugarà el divendres 22, enmig de l’estada de pretemporada, al camp de l’UE La Jonquera a les 19 hores. Uns dies més tard, el dijous 28 a les 19:30 hores, el Barça Atlètic es desplaçarà per jugar el ja habitual amistós al camp del FC L’Escala. Aquella mateixa setmana, el diumenge 31, el filial blaugrana rebrà al CE Manresa a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, en un partit que es disputarà a les 19 hores.

El dimecres 3 d’agost, també a 19 hores, es produirà l’estrena del Barça Atlètic a l’Estadi Johan Cruyff. El conjunt de Rafa Márquez rebrà l’Andorra, que la temporada passada va aconseguir l’ascens a la Segona Divisió.

El dissabte 6 d’agost a les 18 hores el Barça Atlètic jugarà a domicili contra la Fundació UE Tona en la primera eliminatòria de la Copa Catalunya absoluta. En cas de victòria, el filial blaugrana anirà disputant les següents eliminatòries el 13 o 14 i el 20 o 21 d’agost. Abans, el 10 d’agost el València Mestalla visitarà el Johan Cruyff a les 19 hores en un nou amistós. Per últim, el Barça Atlètic jugarà al camp de l’UE Olot, tal com va fer el primer equip, el 17 d’agost a les 19 hores.

Després d’aquest quasi mes i mig de preparació, el filial blaugrana arrencarà la competició de la Primera Federación el cap de setmana del 27 i 28 d’agost.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut