L’equip vola cap als Estats Units

L’equip vola cap als Estats Units

L’expedició del FC Barcelona s’ha enlairat a les 16.30 hores rumb a Miami, primera de les quatre aturades nord-americanes de la gira blaugrana

El FC Barcelona ja viatja cap als Estats Units. L’avió de l’expedició blaugrana s’ha enlairat a les 16.30 hores a l’Aeroport del Prat i s’estimen unes 10 hores de vol abans d’aterrar a Miami, que serà la primera de les quatre aturades del FC Barcelona per terres nord-americanes.


L’expedició del FC Barcelona,
formada per 28 jugadors, està encapçalada pel president Joan Laporta, els vicepresidents Rafa Yuste, Elena Fort, Antonio Escudero i Juli Guiu, el secretari Josep Cubells i els directius Miquel Camps, Josep Ignasi Macià, Xavier Puig, Àngel Riudalbas, Joan Solé i Joan Soler.

L’entrenador del primer equip Xavi Hernández no viatja amb l’expedició per raons administratives i de passaport. Està previst que ho pugui fer en els propers dies a Miami.

Cal recordar que el FC Barcelona disputarà un total de quatre partits als Estats Units. S’enfrontarà a l’Inter Miami (a Miami), al Reial Madrid (a Las Vegas), a la Juventus (a Dallas) i al NY Red Bulls (a Nova York), en una gira que finalitzarà el proper diumenge 31 de juliol, uns dies abans de la disputa del Trofeu Joan Gamper i l’inici de la Lliga 2022/23.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut