La pretemporada blaugrana començarà el 8 d’agost

La pretemporada blaugrana començarà el 8 d’agost

Els de Carlos Ortega ja saben quan tornaran a la feina

El Barça d'handbol iniciarà els entrenaments el dilluns 8 d'agost a la Ciutat Esportiva després de l’exitosa temporada 2021/22, en què els blaugranes van sumar sis dels set títols possibles i es van convertir en el primer equip que revalida la Champions des que es juga en el format de Final4.

El preparador culer, Carlos Ortega, podrà comptar des del primer dia amb tots els jugadors del primer equip, incloses les tres noves incorporacions: l’extrem suec Hampus Wanne, el lateral esquerre també suec Jonathan Calsbogard i el porter danès Emil Nielsen.

Un dia més tard, el 9 d'agost, l’equip es desplaçarà a Encamp (Andorra) per fer una estada de tres dies i treballar en alçada la preparació física. Des d’Andorra, l’equip anirà a Lleida per jugar un partit amistós al Pavelló Onze de Setembre davant del Bada Osca, equip de la Lliga Asobal.

Torneig internacional a Sant Esteve de Palautordera

Una setmana més tard, l’equip disputarà un torneig internacional a Sant Esteve de Palautordera amb la presència del Madeira portuguès, que permetrà començar a agafar els automatismes del nou equip, el qual aspirarà a revalidar els títols assolits durant la primera temporada a les ordres d’Ortega.

El Barça s'enfrontarà al Madeira el 19 d'agost a les 21h.

Supercopa de Catalunya

I el 26 d’agost l'equip disputarà la semifinal de la Supercopa de Catalunya a casa de l'Handbol Esplugues. Tres dies més tard, el 29 d’agost, es disputarà la final d’aquesta competició a Martorell. Fraikin Granollers i Banyoles són els altres dos semifinalistes.

La Lliga Asobal, en què el Barça tornarà a sortir com a favorit, començarà els primers dies de setembre.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut