Primer entrenament de Christensen

Primer entrenament de Christensen

El danès, que la setmana passada va ser presentat oficialment com a nou jugador del Barça, ha pogut completar la seva primera sessió

Tarda de benvingudes i retrobaments a la Ciutat Esportiva. El primer equip del FC Barcelona s'ha exercitat sobre la gespa del camp Tito Vilanova en la primera sessió d'entrenaments d'aquesta setmana. I ho ha fet amb diverses cares noves, la més destacada la d'Andreas Christensen, que s'ha exercitat per primera vegada amb els seus nous companys.

El danès ha estat la principal novetat però no l'única, perquè fins a 12 jugadors més s'han reincorporat als entrenaments. És tracta dels internacionals R. Araujo, Sergio, Memphis, Braithwaite, Jordi Alba, Ferran, F. De Jong, O. Mingueza, Umtiti, Eric i Gavi, que han passat la revisió mèdica aquest matí, a banda de Riqui Puig, que ja la va passar la setmana passada.  

 

Trincao, amb permís del Club, no s'ha exercitat, mentre que Ferran Torres s'ha fet una ferida al peu i la seva evolució marcarà la disponibilitat per als propers entrenaments.

La resta, inclosos els disponibles del primer equip que ja fa una setmana que entrenen i els jugadors del filial que es troben en dinàmica, han fet treball físic típic de la pretemporada i treball de pilota. 

Ara l'equip tornarà a posar-se les botes aquest dimarts, a les 9h del matí, en la primera de les dues sessions que té previstes. A la tarda, a partir de les 19 hores, es durà a terme la segona, el dia abans del debut en aquesta pretemporada a l'Estadi Municipal d'Olot contra la Unió Esportiva Olot.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut