S'incorporen 12 culers amb les revisions mèdiques

S'incorporen 12 culers amb les revisions mèdiques

Aquest dilluns al matí diversos jugadors blaugrana han visitat la Ciutat Esportiva per passar les habituals proves mèdiques i físiques

Més efectius per a la pretemporada 2022/23 del FC Barcelona. Aquest dilluns al matí fins a 12 nou jugadors han visitat la Ciutat Esportiva per passar les habituals proves mèdiques i físiques, i sumar-se així a la pretemporada sota les ordres de Xavi Hernández.

R. Araujo, Sergio, Memphis, Braithwaite, Jordi Alba, Ferran, F. De Jong, O. Mingueza, Umtiti, Eric, Gavi i Christensen, han estat els 12 jugadors que inicien aquest dilluns la pretemporada. A més, també han passat les proves mèdiques els juvenils Casas, Valle i Blanco que ja porten entrenant-se amb l’equip des de dimarts passat.


Les proves que s’han realitzat han estat de composició corporal, podològiques i tests físics, a més d’analítiques i ecocardiografies. 

Així doncs, el grup de jugadors que s'havien d'incorporar el dia 11 de juliol, han iniciat aquest dilluns amb les proves i posteriorment, començaran a entrenar a la sessió d'aquest dilluns a la tarda, a les 19 hores a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.  

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut