Christensen: “Em sento molt orgullós de ser jugador del Barça

Christensen: “Em sento molt orgullós de ser jugador del Barça"

El nou central blaugrana assegura que arribar a Barcelona “és un somni fet realitat” i que “estic aquí per guanyar molts títols”

El FC Barcelona ja té nou central. En una jornada carregada d’activitats per Andreas Christensen, el central danès ha estat presentat com a nou futbolista blaugrana, acompanyat del president Joan Laporta i del director de l'àrea internacional Jordi Cruyff. En la seva primera roda de premsa com a culer, l’ex jugador del Chelsea ha volgut remarcar en diverses ocasions el desig que ha tingut des de petit de vestir la samarreta blaugrana. De fet, tant el president del Club com el mateix Christensen han confirmat que el jugador “quan tenia vuit anys va escriure en un paper que el seu somni era ser jugador del Barça”.

 

Un central ideal per l’ADN Barça

Preguntat sobre el seu rol dins l’equip, Christensen s’ha mostrat ambiciós. “El meu objectiu és jugar setmana rere setmana. La competència és sana i a l’equip hi ha molt bons jugadors. Tinc moltes ganes de començar a treballar amb els meus companys”.

 

A més, el nou central blaugrana ha assegurat que “encaixo molt bé amb l’estil de joc del Barça” i “que la manera de jugar al FC Barcelona és amb la que em sento més còmode".

Finalemnt, el jugador danès ha volgut mostrar l’afany que té en encetar la vinent temporada. “Tinc moltes ganes de començar la temporada i jugar amb l’equip perquès sé de tot el que és capaç d’aconseguir”.

 

Activitat intensa des de primera hora

Abans de la seva presentació, Christensen ha passat la revisió mèdica a la Ciutat Esportiva. Posteriorment, ha estat el torn de deixar-se veure sobre la gespa del camp Tito Vilanova, acompanyat pel president del Club Joan Laporta, qui li ha fet entrega del carnet de soci i amb qui ha fet la signatura pública del contracte.

Precisament el president Laporta ha explicat que ha vist un paper escrit per Christensen, quan tenia vuit anys, en què el danès deia que “un dels seus somnis era ser jugador del Barça”. I aquest dijous s’ha fet realitat.

Més quan, instants després, s’ha vestit de curt per primera vegada i ha pogut fer un rondo amb els nens de la Barça Academy, a banda de les tradicionals fotografies amb els que ja són els seus nous colors.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut