Ben tornat, Satoransky!

Ben tornat, Satoransky!

El base txec repassa a Barça TV la seva tornada al Palau Blaugrana

Tomas Satoransky, que tornarà a jugar al Barça les pròximes quatre temporades, ha repassat amb Barça TV, en el programa ‘Ben tornat Satoransky’, com ha estat la seva tornada a Barcelona, així com què significa el bàsquet per a ell, la seva relació amb Jan Vesely i com valora el fet de ser entrenat per Sarunas Jasikevicius.

Les frases més destacades

“Ara tinc més experiència. He viscut moltes coses a la NBA, no va ser fàcil entrar-hi, vaig haver de lluitar molt. El primer any va ser bastant dur i m’he fet mentalment més fort”.

“Els somnis s’acaben, com el de la NBA, i ara és un bon moment per tornar a Europa”.

“Al Barça has de guanyar tots els partits i no tothom pot jugar en aquests ambients. A mi m’agrada moltíssim i tinc grans records”.

“Quan fitxes pel Barça esperes el màxim, competir per tot. Amb el Saras els dos últims anys s’ha fet molt bé, no s’ha pogut guanyar Eurolliga, però dos anys seguits a la F4 i espero poder ajudar”.

“Estava molt content quan vaig prendre la decisió de tornar. Sabia que era la bona, torno a una ciutat que estimo molt”.

“El Barça és un Club històric, un referent a nivell mundial. Al meu país quan dius FC Barcelona és una referència per a tothom”.

“Vull ser fidel a un Club al qual li dec molt i estic content per la oportunitat de ser a Barcelona uns quants anys més”

“Tenim grans jugadors, s’ha fet molt bé en els últims anys. Mirotic és clarament una estrella europea i estic content de tornar a estar amb l’Alex Abrines”.

“Vesely és un dels meus millors amics, hem compartit moments personals, selecció...sempre hem tingut una gran connexió entre nosaltres. Espero que aquesta química ajudi l’equip”.

“Era aficionat de Saras com a jugador i com a entrenador. Tots dos tenim emocions, tenim bogeria dins i personalment m’agrada, però crec que m’encantarà. És capaç de grans coses amb els seus equips i tinc ganes de començar la temporada amb ell”.

“Tinc molta estima a l’afició del Barça i també als Dracs. Quan vaig tornar al Palau després de dos anys fora recordo com cantaven el meu nom”. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut