Quins futbolistes han jugat al Barça i al Milan?

Quins futbolistes han jugat al Barça i al Milan?

Kessie completarà una llista de fins a 19 jugadors que han estat als dos equips i es converteix en el sisè en fer-ho de manera directa

El nou migcampista del Barça, Franck Kessie, serà el 19è jugador en vestir la samarreta del Barça i del Milan al llarg de la història. I, a més, serà la sisena vegada que el canvi de vestidor sigui directe. 

3200x2000-11_BARCA_MILAN-v2-EN (1)

Del Milan al Barça

Els primers casos els trobem amb Christophe Dugarry, Michael Reiziger, Winston Bogarde i Patrick Kluivert, entre 1997 i 1998. Cal destacar que Reiziger s’hi va estar set temporades, de la 1997/98 fins a la 2003/04, mentre que Kluivert va tenir un pas de sis temporades, fins a la 2003/04.

El cinquè jugador va ser Francesco Coco. El jugador italià va arribar cedit a l’equip blaugrana la temporada 2001/02

Ara, doncs, Franck Kessie serà el sisè, ja que arriba al Barça lliure però procedent del Milan, on ha jugat les darreres cinc temporades.

Del Barça al Milan

Fins a quatre jugadors del Barça han anat al Milan. El primer que ho va fer va ser Rivaldo, l'any 2002, quan va deixar l’entitat blaugrana per anar a Milà. Seguint les seves passes ho van fer també Ronaldinho i Zambrotta, al 2008. I, per últim, la temporada 2010/11, el davanter suec Zlatan Ibrahimovic va ser el quart jugador en fer aquest moviment. 

Futbolistes als dos equips

Tot i els traspassos entre els dos clubs, també hi ha hagut fins a nou futbolistes més que han vestit les dues samarretes, en aquest cas sense fer el canvi directe. Son Ronaldo Nazario, Edgar Davids, Demetrio Albertini, Pepe Reina, Bojan Krkic, Gerard Deulofeu, Mark Van Bommel, Maxi López i Kevin-Prince Boateng.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut