Arrenca la pretemporada amb les revisions mèdiques

Arrenca la pretemporada amb les revisions mèdiques

Fins a 23 jugadors del primer equip i del Barça Atlètic han visitat aquest dilluns al matí la Ciutat Esportiva per passar les tradicionals proves mèdiques i físiques

Comença la pretemporada 2022/23 per al primer equip del FC Barcelona. I és que aquest matí l’equip de Xavi Hernández s’ha posat en marxa amb les tradicionals revisions mèdiques després de les vacances. 

 

Fins a 23 jugadors del primer equip i del Barça Atlètic s’han presentat a la Ciutat Esportiva per passar aquestes proves mèdiques i físiques. Es tracta de Ter Stegen, Dest, Piqué, Riqui Puig, Ansu Fati, Neto, Nico, Pedri, S. Roberto, Aubameyang, Collado, Trincao, Pjanic, Iñaki Peña, Balde, Abde, I. Akhomach, Mika Mármol, Aranda, Chadi Riad, Marc Casadó, Pablo Torre i Arnau Tenas.

mini__GP19060-2

Les proves que s’han realitzat han estat de composició corporal, podològiques i tests físics, a més d’analítiques i ecocardiografies. 

Aquesta tarda, primer entrenament

Superades aquestes proves mèdiques, els futbolistes ja es vestiran de curt aquesta tarda per dur a terme la primera sessió de la pretemporada a la Ciutat Esportiva.

D’aquesta manera, començaran els entrenaments, que aquesta setmana duraran fins al dissabte. Dimarts i dijous hi haurà doble sessió, en horari de matí i de tarda, mentre que diumenge l’equip tindrà festa.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut