Nou Abonament Digital

Nou Abonament Digital

Es posa en marxa un nou abonament digital amb l'objectiu de digitalitzar l'accés a l'Estadi i poder tenir un control de l'aforament.

Amb l’objectiu de combatre determinades males praxis, millorar funcionalitats com la cessió d’ús, oferir millors serveis personalitzats i en la línia del compromís del Club per la sostenibilitat i la protecció del medi ambient, durant la temporada 2022/23, es crea l’Abonament Digital de l'Spotify Camp Nou, i s’impulsa un termini perquè socis i sòcies de manera voluntària vulguin fer ús d’aquest nou servei. 

Els socis i sòcies abonats que així ho desitgin podran fer ús de l’Abonament Digital descarregant-se’l des d’una aplicació que el Club detallarà pròximament. Durant aquesta temporada seguirà en funcionament l’abonament tradicional, que el Club enviarà per correu ordinari, però amb una novetat: la introducció d’un component magnètic en lloc del clàssic codi QR, que ofereix noves millores en l’àmbit de la seguretat, i que ja s’utilitza en l’abonament del Palau Blaugrana.

L’Abonament Digital es podrà cedir de manera segura a un altre soci, familiar o amic, a través de l’aplicació, que garantirà l’enviament al nou usuari, el control de la traçabilitat i la recuperació de l’abonament.

Si l’experiència és exitosa, es plantejaria la seva implementació a partir de la segona volta del campionat de Lliga.

Anirem informant al web del Club a mesura que es tinguin més detalls sobre aquest tema.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut