ElPozo - Barça: Els culers colpegen primer (1-3)

ElPozo - Barça: Els culers colpegen primer (1-3)

Un gran Matheus lidera la victòria blaugrana a Múrcia per afrontar la tornada al Palau Blaugrana amb dos gols d'avantatge

Gran victòria blaugrana al Palacio de los Deportes de Múrcia. Els culers han superat amb autoritat ElPozo Múrcia (1-3) en el partit d'anada dels quarts de final del play-off de la Lliga, i afrontaran la tornada al Palau Blaugrana amb dos gols d'avantatge. Un gran Matheus, autor de dos gols, lidera un triomf molt treballat dels barcelonistes. Cal recordar que el partit de tornada serà el proper dissabte a les 19 hores, i els homes de Velasco intentaran certificar l'accés a les semifinals.


Ferrao obre la llauna

El matx ha començat amb ElPozo apostant pel porter-jugador des de pràcticament l'inici, però la defensa blaugrana ha resistit a la perfecció, i Dídac Plana, amb una aturada espectacular davant Mati Rosa, també era providencial. A més, els culers també han anat creant perill a la porteria rival, i ha estat Ferrao, després d'una gran deixada de Pito, qui obria la llauna (0-1, min. 8). 

L'alegria barcelonista no ha durat gaire, i tres minuts després, els locals igualaven de nou el matx amb una diana de Fernando (1-1, min. 11). Les ocasions seguien arribant a totes dues porteries, amb Dyego i Gadeia obligant a lluir-se a Juanjo y Dídac, respectivament. Però ha estat Matheus, amb una absoluta obra d'art deixant enrere el defensa i a Juanjo amb una trepitjada, qui tornava a avançar al Barça (1-2, min. 16). 

De nou, Matheus 

Ja a la segona meitat, ElPozo buscava el gol amb insistència, però Dídac ha estat esplèndid sota pals. I qui si no, de nou Matheus, augmentava l'avantatge culer amb un bon gol per fer el tercer (1-3, min. 33). El domini era culer, i a més, Sergio Lozano ha pogut ampliar distàncies després de la sisena falta local, però Juanjo ha aturat el doble penal.

Finalment, victòria barcelonista per 1-3 i dissabte (19 hores) tocarà defensar aquest avantatge de dos gols al Palau Blaugrana amb l'afició culer. Cal recordar que en cas d'empat en l'eliminatòria no hi hauria penals després de la pròrroga, sinó que accedeix a la següent ronda l'equip millor classificat, en aquest cas el Barça, que va ser primer a la Lliga Regular.  

Fitxa tècnica

ElPozo Múrcia, 1
Barça, 3

ElPozo Múrcia: Juanjo, Marcel, Fernando, Gadeia, Rafa Santos -cinc inicial. Matteus, Mati Rosa, Juanico, Valerio, Leo Santana, Alberto García, Darío.
Barça: Dídac, André Coelho, Dyego, Adolfo, Matheus -cinc inicial-. Ferrao, Pito, Lozano, Ortiz, Marcenio, Esquerdinha.
Gols: 0-1, Ferrao (min. 8); 1-1, Fernando (min. 11); 1-2, Matheus (min. 16); 1-3, Matheus (min. 33)
Àrbitres: Carlos Rodrígo i Fermín Sánchez-Molina. Groga a Coelho (3'), Ferrao (5'), Matheus (32') pel Barça i a Marcel (4'), Rafa Santos (5'), Mati Rosa (6'), Fernando (10'), Valerio (18'), Alberto García (32') per part local.
Foto: ElPozo Múrcia

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut