Joventut de Badalona - Barça: Triomf sòlid per recuperar el factor pista (77-83)
Ofert per

Els de Saras, sempre per davant en el marcador, se situen 2-1 a la sèrie

Triomf clau per recuperar el factor pista. El Barça s'ha imposat en el tercer partit del play-off de la Lliga Endesa davant el Joventut de Badalona (77-83) després de firmar un partit seriós i liderar el marcador en tot moment. Els de Saras han aguantat les reaccions locals i aquest divendres tenen la primera opció per certificar el bitllet per a la final.

Bon inici culer

El Barça ha marcat un bon inici de matx, agafant el control i amb un encertat Brandon Davies (0-6). Els de Saras han aprofitat la irregularitat local en atac per agafar una diferència propera als 10 punts (14-23).

El Joventut de Badalona ha saltat al segon període amb més intensitat i s'ha apropat en el marcador (25-28), però Kuric, Mirotic i un bon Higgins han liderat l'atac culer per marxar al descans amb 10 punts d'avantatge (36-46).

Reacció local

A la represa el Joventut de Badalona s'ha mostrat encertat enmig d'uns minuts marcats per les interrupcions per faltes. Una cistella de l'exblaugrana Tomic situava el 45-48. Però les accions de Higgins, Mirotic i Laprovittola, amb un triple, permetien als de Saras tancar el tercer període amb un lleuger avantatge (56-61).

En els darrers minuts de partit el Barça s'ha mantingut sòlid davant els intents verd-i-negres de capgirar el resultat. Tot i situar-se a cinc punts (65-70), els de Saras s'han mantingut per davant en tot moment. Calathes ha decidit el matx amb un triple quan el marcador era de 74-77 i els blaugrana s'han acabat imposant 77-83.