Insígnies d’or com a reconeixement de cinquanta anys de barcelonisme

Insígnies d’or com a reconeixement de cinquanta anys de barcelonisme

Joan Laporta presideix un nou acte d'homenatge a socis i sòcies que es van vincular al Club als inicis dels setanta

El president Joan Laporta, acompanyat del vicepresident de l’Àrea Social, Antonio Escudero, i el directiu de la mateixa àrea, Josep Ignasi Macià, ha assistit aquest vespre a un nou acte de lliurament d’insígnies d’or a una norantena de socis i sòcies que es van vincular al Club als inicis dels setanta i celebren els seus 50 anys de lligam barcelonista.

Joan Laporta s'ha dirigit als assistents a l’Auditori 1899, reconeixent que, "fa 50 anys vau agafar un ferm compromís amb el Club i amb el país, quan es començava a abraçar la democràcia i la defensa de la catalanitat. Vosaltres us heu fet grans amb el Barça, i gràcies a vosaltres, el Barça s'ha fet gran. Sou en exemple per a les noves generacions de barcelonistes que seguiran creixent amb el Barça i amb nou Camp Nou que serà el millor estadi del món".

Els socis i sòcies que han rebut la insígnia d’or van fer-se del Barça fa cinquanta anys i han mantingut al llarg d’aquest temps el seu sentiment i amor barcelonista. Amb aquesta insígnia d’or, el Club valora, i vol agrair, el gran mèrit i el suport de tots ells, que van agafar el compromís de fer-se socis i sòcies de l’entitat, i col·laborar d’aquesta manera al creixement del Barça.

Pel president blaugrana, “el lliurament d’aquesta insígnia és un gest senzill, però ple de simbolisme, perquè d’aquesta manera el Club us vol agrair aquests anys de fidelitat i suport”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut