El FC Barcelona convoca una Assemblea Extraordinària telemàtica per al 16 de juny per activar accions econòmiques

El FC Barcelona convoca una Assemblea Extraordinària telemàtica per al 16 de juny per activar accions econòmiques

La Junta Directiva s'ha reunit aquest dimarts en sessió ordinària a La Jonquera

La Junta Directiva, reunida en sessió ordinària a la Jonquera, ha tractat sobre les qüestions següents:

Convocatòria d’Assemblea Extraordinària, el proper 16 de juny

La Junta Directiva ha acordat convocar una Assemblea Extraordinària de Socis i Sòcies Compromissaris el dia 16 de juny del 2022, a les 18.30 hores, en primera convocatòria, a l’Auditori 1899, en format telemàtic, en què es demanarà als socis i sòcies autorització per emprendre diverses accions econòmiques. Les dues qüestions que es plantejaran per a aprovació seran:

- Barça Licensing & Merchandising, S.L. (BLM): autorització per a l’adquisició per part d’un o més inversors d’una participació minoritària del capital social de la societat (fins al 49,9%). 

- Drets de televisió: autorització per a la cessió a un o més inversors de fins al 25% dels ingressos per a l’explotació dels drets de televisió corresponents a la competició organitzada per la Liga Nacional de Fútbol Profesional i/o l’obtenció de finançament sobre la base dels esmentats drets de televisió.

S’informa a tots els socis i sòcies que a partir del dia 3 de juny del 2022 estarà a la seva disposició la informació relativa als punts de l’ordre del dia sotmesos a votació, en un lloc habilitat a l’Oficina d’Atenció al Barcelonista.

El Club informarà amb la suficient antelació a tots els socis i sòcies compromissaris sobre el procediment per poder accedir a l’Assemblea i votar els punts oportuns de l’ordre del dia.

Barça Atlètic, nom del filial blaugrana

La Junta Directiva també ha aprovat recuperar el nom de Barça Atlètic per al filial blaugrana.

D’altra banda, al marge de la reunió, s’informa que el dia 8 de juny es farà la reunió anual amb el Senat blaugrana, l’òrgan que aplega el primer miler de socis i sòcies del Club.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut