Barça – Sporting Huelva (prèvia): Per arrodonir un altre gran any

Barça – Sporting Huelva (prèvia): Per arrodonir un altre gran any

11.30h: L’equip busca el tercer títol de la temporada i la novena Copa de la Reina de la seva història, a Alcorcón

La temporada 2021/22 en futbol femení abaixa la persiana aquest diumenge a Alcorcón amb la disputa de la final de la Copa de la Reina entre el Barça i l’Sporting Huelva. El conjunt blaugrana té l’opció, doncs, de tancar un altre gran curs, en el que ja ha aixecat la Lliga i la Supercopa i ha estat subcampió d’Europa. Les de Jonatan Giráldez van demostrar haver-se refet de la dolorosa derrota de Torí amb el brillant triomf en el Clàssic de semis, el dimecres.

D’aquesta manera, busquen el seu novè títol del torneig del KO -tercer consecutiu-, que les convertiria en indiscutibles Reines de Copa, per davant d’Espanyol i Llevant, amb 6 guardons cadascun. A més, una victòria suposaria també el cinquè doblet Lliga i Copa de la història del Barça Femení (que també lidera aquest rànquing).

Les baixes culers, per problemes físics, són Jana, Melanie, Graham, Jenni Hermoso, Cata i Bruna. Totes elles són a Madrid per acompanyar l’equip.

Davant, a Santo Domingo, hi tindrà el sorprenent Sporting Huelva. Després d’una meritòria permanència a Primera Iberdrola, el quadre dirigit per Antonio Toledo ha accedit a la segona final de la seva història, reeditant l’èxit del 2015, quan es va proclamar campió. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut