Amb l’objectiu de rematar la sèrie a Las Palmas

Amb l’objectiu de rematar la sèrie a Las Palmas

Els de Saras disputen a Gran Canària el segon partit de quarts aquest diumenge (21 hores)

El Barça visita aquest diumenge, a les 21h i en directe per Movistar +, el Gran Canària en el que serà el segon partit dels quarts de final del Playoff de la Lliga Endesa. Els blaugranes, que van situar l’1-0 en la sèrie aquest divendres al Palau, han viatjat a Las Palmas de Gran Canària amb el repte de vèncer i certificar el pas a les semifinals.

El rival

Va demostrar en el primer partit la seva capacitat anotadora (82) i que mai marxa del partit. I és que l’equip insular, que sempre va anar a remolc, no es va donar per vençut i va demostrar molt caràcter. L’equip de Porfi Fisac va tenir en Slaughter, Shurna, Pustovyi, Diop o Pustovyi, entre d’altres, els seus jugadors més destacats. En aquest segon partit de l’eliminatòria al Gran Canària Arena els locals de ben segur que oferiran la seva millor versió.

El Barça

Va jugar un partit molt seriós i sempre va manar el partit. Els de Saras van prémer l’accelerador en el tram final i van sentenciar un partit que es podria haver complicat. Un triomf aquest diumenge certificaria el pas a les semifinals, que es disputarien a partir del divendres 3 de juny contra el guanyador de l’eliminatòria Joventut – Tenerife.

Per aquest duel a Las Palmas el Barça no podrà comptar amb Sertac Sanli, que va rebre un cop al cap i va estar en observació a l’Hospital de Barcelona. El jugador turc es troba bé i és baixa per precaució. Tampoc podrà jugar Álex Abrines, amb un esquinç en el turmell dret que es va fer durant la Final Four i del qual encara arrossega molèsties. James Nnaji ha completat una convocatòria de 13 jugadors.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut