UCAM Múrcia – Barça B: Últim partit de la temporada

UCAM Múrcia – Barça B: Últim partit de la temporada

[18.30 hores, Footters] El filial blaugrana buscarà a la Condomina sumar els últims tres punts del curs per tancar la Primera RFEF de la millor forma possible

El Barça B afronta aquest dissabte l’última jornada de la Primera RFEF a la Condomina davant l’UCAM Múrcia (18.30 hores, Footters). Tots dos equips afronten el partit sense res en joc, però amb l’objectiu d’acabar la temporada amb una victòria. Els blaugranes ja sense opcions matemàtiques de Play-off i el conjunt murcià ja descendit a la Segona RFEF, després de no poder aconseguir la permanència.

Amb tot, però, els blaugranes volen tancar la temporada de la millor manera possible. I no és cap altra que sumar els últims tres punts. Així ho ha explicat el tècnic Sergi Barjuan en la prèvia del partit als micròfons de Barça TV: “Aquest partit s’afronta amb l’orgull d’acabar bé la temporada i la motivació que tenim és treure el millor de nosaltres per aconseguir l’última victòria”.  Barjuan ha volgut destacar el creixement del grup des de l’inici fins al final: “Hem anat de menys a més, en el que hem crescut molt a nivell tècnic i tàctic en una categoria molt exigent”.

Per aquest partit, el tècnic Sergi Barjuan ha convocat a 19 jugadors que es van desplaçar ahir amb autocar fins a Murcia: Carevic, Mika Mármol, Diounkou, Peque, Álvaro Sanz, Rodado, Lucas de Vega, Nils Mortimer, Matheus, Álex Ruiz, Jandro, Zacarías Ghailán, Peque Polo, Aranda, EZ Abde, Ramos Mingo, Jordi Escobar, Balde i Fabio.

A les 18.30 hores, i a la gespa de la Condomina començarà a rodar la pilota per última vegada aquesta temporada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut