Ambient de gala contra el Valdepeñas

Ambient de gala contra el Valdepeñas

El Barça de futbol sala celebra la festa dels 50 anys del Palau amb homenatge a totes les plantilles històriques (dissabte, 19h, BarçaTV)

Amb la primera posició de la lliga regular ja assegurada, el Barça de Velasco rep aquest dissabte al Valdepeñas en un dia assenyalat perquè el Futsal celebrarà la festa dels 50 anys del Palau (dissabte, 19h, BarçaTV).

Des de les 17:30h, exjugadors carismàtics com Jordi Torras, Ari, Fernandao i Paco Sedano signaran autògrafs a la Barça Store i s’organitzaran diverses activitats festives a l’exterior del Palau. També es farà una presentació especial de l’actual plantilla i s’homenatjaran tots els equips històrics. Tampoc hi faltaran espectacles musicals i de freestyle en el que serà una gran celebració per posar en valor tota la trajectòria de la secció en el marc dels actes del 50è aniversari del Palau.

Esquerdinha i Coelho, novetats

En l’aspecte purament esportiu, el Barça rep el Valdepeñas amb les novetats d’Esquerdinha i Coelho un cop recuperats de les seves respectives lesions. L’única baixa serà la de Marcenio i descansarà Dídac, ocupant Àlex Lluch el seu lloc.

“Em trobo bé i amb moltes ganes d’ajudar l’equip en aquest tram final de la temporada, la primera posició de la fase regular és un premi per la trajectòria de l’equip aquesta, estem amb confiança perquè els resultats són bons i ara anem a per la lliga”, diu Esquerdinha.

El manager esportiu Jordi Torras posa l’accent en la celebració que es viurà al Palau. “Ens fa molta il·lusió la festa de demà per posar en valor tots els exjugadors i tècnics que han ajudat a fer gran la secció i han fet possible que a dia d’avui puguem aixecar títols i ser un dels millors equips del món”, explica Torras.

Podreu seguir tota la festa i el partit en directe a BarçaTV, des de poc abans de les 19h.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut