Comencen els Playoffs pel títol de Lliga

Comencen els Playoffs pel títol de Lliga

Els de Saras reben el Gran Canària en uns quarts al millor de tres partits (divendres, 21h)

El Barça rep aquest divendres, a les 21h i en directe per Movistar+, el Gran Canària en el que serà el primer partit dels quarts de final del Playoff de la Lliga Endesa. Aquesta sèrie, que és al millor de tres partits, tindrà el format 1-1-1 amb inici i final al Palau, si és necessari el tercer partit.

El rival

Ha finalitzat la Lliga Regular en 8a posició amb un balanç de 17-17. L’equip que entrena Porfi Fisac té en Dylan Ennis, amb 14,6 punts, el seu màxim anotador, seguit del també exterior AJ Slaughter (12,4 punts), John Shurna (10,5 punts) o Nico Brussino (8,8). A tots ells s’hi uneix l’exblaugrana Artem Pustovyi, amb 9 punts i 4 rebots per partit, Albicy, Diop, Salvó, Chery, Stevic, Diop o Balcerowski, entre d’altres.

Aquesta temporada els blaugranes van vèncer a Las Palmas per 64-82 en el mes de setembre i també van vèncer a Barcelona per 98-80 el passat 20 de març.

El Barça

Els de Saras, després de la disputa de la Final Four de Belgrad, en què l’equip va finalitzar en 3a posició, afronten amb molta il·lusió el Playoff de la Lliga Endesa. Els blaugranes volen guanyar la Lliga, però abans hauran d’anar partit a partit i el primer repte és un Gran Canària molt perillós i amb molts punts a les mans.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut