Barça – Real Madrid (prèvia): Clàssic definitiu

Barça – Real Madrid (prèvia): Clàssic definitiu

21h, Esport3 i Teledeporte: Els eterns rivals busquen un lloc a la final de la Copa de la Reina, a Alcorcón, en el seu sisè i últim duel del curs

Quatre dies després de la dolorosa derrota a la final de la Champions League a Torí, el Barça Femení torna a l’acció ni més ni menys que amb un Clàssic. El que dona pas a la final de la Copa de la Reina. El sisè duel amb el Real Madrid de la temporada, en unes semis a partit únic, tindrà lloc a Alcorcón. Els precedents avalen el Barça, ja que ha guanyat els cinc anteriors (2 de Lliga, 2 de Champions i 1 de Supercopa), si bé és cert que les blanques són de les que li han competit millor.

D’aquesta manera, el vigent campió i Rei de Copes (8) buscarà la seva sisena final en les últimes set edicions de la competició. Un títol per arrodonir una altra temporada descomunal blaugrana. 

L’equip es desplaçava aquest dimarts amb les baixes de Caroline Garham Hansen i de Melanie Serrano, a més de les ja conegudes de Jana Fernández, Cata Coll i Bruna Vilamala. Sí que han viatjat les futbolistes de B, Meri Muñoz, Ona Baradad, María Pérez, Julia Bartel, Esther Laborde i Clara Rodríguez.

El Real Madrid, per la seva banda, arriba a la cita molt més fresc de cames, ja que ha pogut descansar en els darrers deu dies. Des que va certificar la classificació per a la propera Champions League, en l’última jornada de Lliga.

L’Sporting de Huelva, el primer finalista

Barça i Madrid ja saben qui serà el seu rival en cas de classificar-se: serà l’Sporting Huelva, que va fer història en accedir per segona vegada a una final de Copa en superar contra pronòstic el Granadilla (0-1) a l’altra semi, també disputada a l’Estadi Santo Domingo.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut