Barça – Olympique Lyon (prèvia): La final més esperada i per marcar època

Barça – Olympique Lyon (prèvia): La final més esperada i per marcar època

19h, TV3, DAZN i La1: El vigent campió d’Europa i el gran dominador del vell continent se citen a Torí en un duel definitiu i estel·lar

 
Quan fa tres anys, a Budapest, l’Olympique Lyon va passar per sobre el Barça en la seva primera final de la Lliga de Campions (4-1), les culers van poder comprovar quin era el nivell per regnar a Europa i es van proposar treballar fins a tornar-hi a arribar. La corona continental la van assolir de manera brillant ja a la temporada passada a Göteborg, però ara el destí li ha posat al davant de nou el gegant gal en el seu afany per revalidar el màxim títol continental. 


A Torí, doncs, es veuran les cares el vigent campió d’Europa i el gran dominador del vell continent, guanyador de set edicions en l’última dècada (cinc d’elles consecutives). Mai han amagat les catalanes que les franceses han estat el seu referent
en el procés d’enlairament. Ara se les tornen a trobar cara a cara, en el matx més esperat, desitjat i espectacular. L’hegemonia, en joc.
 

Passi el que passi, a les blaugranes ningú els hi podrà negar una Champions memorable. Després d’una fase de grup impecable, amb doble exhibició contra l’Arsenal, els quarts i les semis les van saldar amb dos rècords mundials d’assistència al Camp Nou i eliminacions del Real Madrid, l’etern rival, i del Wolfsburg, l’últim que el va fer fora de la Champions League (19/20).  

El nou compte pendent serà contra un Olympique Lyon que ha mostrat, de nou, el seu enorme potencial. Per arribar a la gran final va deixar a la cuneta el París Saint-Germain i el Juventus en les rondes prèvies. Endler, Renard, Henry, Macario, Hegerberg... el combinat que dirigeix Sonia Bompastor és una autèntica constel·lació d’estrelles que vol tornar a manar en un duel que pot marcar una època.  

1250x750-HORARIS_INTERNACIONALS-Lyon-femeni-21-05
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut