Recam Làser Caldes – Barça: Amb l’objectiu d’arribar a les semifinals per la via ràpida

Recam Làser Caldes – Barça: Amb l’objectiu d’arribar a les semifinals per la via ràpida

(20.00 hores, OKLiga.TV) El conjunt blaugrana afronta amb avantatge la segona jornada dels quarts de final de l’OK Lliga

La festa dels 50 anys del Palau Blaugrana va segellar-se amb una victòria (7-3) en els retornats play-off de la Parlem OK Lliga. Una setmana després, el Barça visita la pista del Recam Làser Caldes (12.00 hores, OKLiga.TV) amb un primer punt d’avantatge i amb la intenció d’aconseguir l’accés a les semifinals per la via ràpida. En cas de victòria, la segona ronda del play-off es jugarà contra el vencedor de l'eliminatòria entre el Reus Deportiu Virginias i el Finques Prats Lleida (0-1). 

En cas de derrota, el tercer i decisiu duel es disputaria el dimarts 24 (20.00 hores) al Palau. “Esperem no haver-lo de jugar”, afirma Edu Castro, tot alertant que la Torre Roja de Caldes de Montbui “és una pista molt complicada”. “Ja vam patir moltíssim al partit de Lliga (1-3)”.

L’equip blaugrana, amb tots els jugadors disponibles, ha realitzat aquest divendres l’últim entrenament de la setmana. “Agafem la referència de l’últim partit jugat i, tot i que vam guanyar bé al Palau, hi ha moltes coses a millorar”. “Vam ser el millor equip de la fase regular i ara volem ser competitius al play-off”, comenta Castro, qui també envia “tot el nostre suport a l’equip femení, que està fent una temporada admirable i que esperem que tornin amb la Copa d’Europa”.

En declaracions a Barça TV, Sergi Llorca destaca que “tenim moltes ganes de guanyar i passar a la següent ronda del play-off”. El ‘44’ blaugrana recorda que “hem guanyat tots els partits contra el Caldes però sempre ens han posat les coses molt complicades. A la Copa del Rei ens ho van posar molt difícil a la primera part i hem de sortir molt concentrats perquè, ofensivament, son molt perillosos”.

Llorca destaca que l’equip ha de sortir molt concentrat per poder aconseguir la victòria: “És important tenir bones sensacions en tots els partits del play-off per tenir confiança”. Els àrbitres de l’encontre seran Toni Ribó i Tània Pardo.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut