Els campions oferiran la Champions divendres al Palau

Els campions oferiran la Champions divendres al Palau

El trofeu serà a la Barça Store des de les 19h per tots els aficionats que vulguin una foto de record amb la Copa

Torna a la lliga el proper divendres al Palau amb el partit Barça-Llevant que es disputarà a les 21h (BarçaTV, Esport3 i Gol). Serà el primer partit a casa després de guanyar la Champions i s’han previst una sèrie d’actes per celebrar l’èxit amb l’afició.

El trofeu de la Champions, protagonista

La Copa estarà exposada a la Barça Store des de dues hores abans del partit. Tothom qui vulgui es podrà fer una fotografia de record amb el trofeu de la Champions a partir de les 19h a la botiga.  

Així mateix, l’equip oferirà el títol al públic del Palau just abans de començar el partit contra el Llevant. El capità Sergio Lozano brindarà el trofeu a l’afició instants abans que la pilota comenci a rodar. 

Presentació de la base

Per arrodonir la festa, els equips Aleví, Infantil, Cadet, Juvenil i també el Barça B saltaran al parquet del Palau com ja és tradició de cada temporada per fer-se una fotografia amb el primer equip. Els equips Infantil, Cadet i Juvenil acaben de guanyar les seves respectives lligues i rebran l’homenatge pertinent, igual que el Barça B que diumenge passat va guanyar el Mundial sub 21 al Brasil.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut