Les dades d’una Lliga per a la història

Les dades d’una Lliga per a la història

Repassem els registres que ens deixa el ple de victòries del Barça Femení en guanyar les 30 jornades sense concedir cap punt

El Barça Femení ha tancat aquest diumenge una Primera Iberdrola història, per emmarcar. I és que el conjunt dirigit per Jonatan Giráldez ha fet un ple de victòries, sumant 90 punts dels 90 possibles. O el que és el mateix, 30 victòries en 30 jornades. A continuació repassem les dades més destacades que ens deixa aquest campionat històric.

AC205204

30

Són les victòries que ha sumat el Barça Femení en les 30 jornades disputades. 90 punts per a les culers que els ha donat un nou títol de la Primera Iberdrola. D'aquesta manera el conjunt dirigit per Jonatan Giráldez supera el registre de la temporada passada (33 victòries i una derrota). Un registre històric. 

148

Amb 148 gols marcats en total suposen 4,93 dianes per partit. El que reafirma que els registres golejadors de les culers han estat magnífics aquest curs. Amb un futbol desplegat seguint l'ADN Barça. La golejada més àmplia va ser a l'estadi Jesús Navas, en el triomf del Barça Femení 1-10 davant el Sevilla. 

11

Al llarg de les 30 jornades les blaugrana han encaixat tan sols 11 gols. Així doncs, 0,36 dianes de mitjana encaixades que han estat la base per encarar un bon atac i la millor combinació per contar els partits per victòria. 

20

Oshoala ha estat la màxima golejadora blaugrana a la competició domèstica i de tota la competició, on ha acabat igualada amb la jugadora Geyse, del Madrid CFF. Alexia Putellas, amb 18, ha estat la segona màxima realitzadora blaugrana.

mini_DSC_9288

15

Amb 15 assistències Alexia Putellas no tan sols ha marcat gols, sinó que també ha repartit passades de gol a la resta de l'equip. Màxima assistent de la competició, seguida de ben aprop per Graham Hansen (15) i Martens (13)

2.352

Marta Torrejón ha estat la jugadora amb més minuts disputats. Amb 2.352 la defensa blaugrana ha estat la jugadora més utilitzada. Completen el podi Patri Guijarro (1.862) i Alexia Putellas (1.782).

VIC_3142

31

Les lesions sempre són un contratemps, però Jonatan Giráldez les ha afrontat donant protagonisme a totes les jugadores de l'equip o del planter. En total el Barça Femení ha utilitzat 31 jugadores aquesta temporada a la Primera Iberdrola. 

20

Coralitat golejadora. Fins a 20 jugadores han vist porteria aquesta temporada a la Lliga. Múltiples vies de gol de les campiones de Primera Iberdrola. 

2022-03-30_FCBFEMENIvsREALMADRID_19

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut