Definits els horaris del Playoff de la Lliga Endesa

Definits els horaris del Playoff de la Lliga Endesa

Els de Saras disputaran el primer partit contra el Gran Canària el divendres 27, a les 21h

L’acb ha comunicat aquest diumenge els horaris dels Playoffs per al títol de la Lliga Endesa. El Barça de Saras disputarà el primer partit dels quarts de final contra el Gran Canària el divendres 27 de maig, a les 21 hores, al Palau Blaugrana.

El segon partit, que es jugarà a Las Palmas de Gran Canària, serà el diumenge 29, a les 21 hores. Si és necessari un tercer partit aquest seria a Barcelona el dimarts 31 de maig a les 21:30 hores -subjecte a canvi, a les 21h, en funció d’altres tercers partits-.

Semifinals i finals

En cas de classificació per a la següent ronda, el primer i el segon partit de les semifinals serien el 3 de juny (21h) i el 5 de juny (12:30h) a Barcelona, mentre que el tercer partit seria a domicili el 8 de juny a les 21h.  En cas de ser necessari un quart partit aquest seria el 10 de juny -també a pista contrària ia les 21h- i un hipotètic cinquè partit es disputaria al Palau el 12 de juny (18:30h).

Pel que fa al Playoff Final, i depenent dels partits necessaris entre els semifinalistes, començaria com a molt aviat el 12 de juny i acabaria com a molt tard el 24 de juny.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut