Nico Laprovittola, en el millor cinc de la Lliga Endesa 2021/22

Nico Laprovittola, en el millor cinc de la Lliga Endesa 2021/22

Nikola Mirotic ha estat inclòs en el segon millor cinc de la competició

Nico Laprovittola ha estat seleccionat en el millor cinc de la Lliga Endesa 2021/22. Aquest reconeixement és el resultat d’haver finalitzat com a segon classificat en la posició de base després de la votació dels aficionats, els mitjans informatius, els jugadors i els entrenadors. Els altres components del millor cinc són Huertas, Musa, Moneke i Shermadini.

Lapro, que està completant una temporada excepcional, ha finalitzat la fase regular de la Lliga Endesa amb 9,5 punts, 2,6 assistències i 9,2 de valoració en els 34 partits disputats. És la segona temporada en la qual Laprovittola és escollit en el millor cinc de la competició. La primera va ser el curs 2018/19 amb el Joventut de Badalona.

El millor partit de Laprovittola aquest any va ser contra la Penya, al Palau, on va anotar 21 punts i va repartir 4 assistències per a un 24 de valoració, la xifra més alta de la temporada a la Lliga. Pel que fa a l’anotació, la més alta de la temporada han estat els 24 punts anotats a la pista del Baskonia amb 8 triples anotats.

Mirotic, en el segon millor cinc

Nikola Mirotic, per la seva banda, ha estat designat en el segon millor cinc de la competició. El ‘33’ del Barça ha disputat 30 partits amb una mitjana de 14,8 punts, 5,2 rebots i 16,7 de valoració

A més, ha estat el jugador amb millor més/menys de la competició amb +7.9. És a dir, amb Mirotic a pista, el Barça ha sumat una mitjana de gairebé 8 punts més que el rival.

Aquesta és la cinquena nominació de Mirotic en qualsevol dels millors cinc de la competició. 3 cops en el millor cinc -2013, 2014 i 2020, quan va ser MVP- i dues en el segon millor; 2021 i 2022.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut