PRÈVIA | Getafe - Barça: Darrer desplaçament a la Lliga

PRÈVIA | Getafe - Barça: Darrer desplaçament a la Lliga

En el darrer partit de la competició domèstica lluny del Camp Nou els blaugrana buscaran la quarta victòria seguida

Últim desplaçament del curs en Lliga. Els blaugrana visiten el Coliseum Alfonso Pérez per enfrontar-se a un Getafe que està a un punt de certificar la permanència. Per la seva part, el Barça necessita un punt per certificar la segona posició que li permetria disputar la Supercopa d'Espanya. Aquest diumenge (19.30 hores) es disputarà aquesta penúltima jornada de Lliga. 

El mes de maig ha començat de cara i els blaugranes han pogut tancar els seus tres partits amb victòria: a casa davant el Mallorca i el Celta i a domicili contra el Betis. Aquest diumenge, els de Xavi Hernández buscaran sumar un quart triomf consecutiu que els permeti certificar la segona posició.

El Barça sap que el del Getafe és un partit clau per a les seves aspiracions. Actualment, els blaugrana són segons amb 72 punts, cinc més que l'Atlètic de Madrid (67).

Precedents favorables

La visita del Barça al Coliseum Alfonso Peréz la temporada passada va acabar en derrota (1-0), però l'estadi madrileny es tracta d'un estadi amb bons precedents per als blaugranes. I és que els culers han aconseguit endur-se els tres punts de Getafe en quatre de les seves últimes cinc visites. En el partit d'anada al Camp Nou els blaugrana es van imposar 2-1, un partit corresponent a la jornada 3 i en què els gols de Sergi Roberto i Memphis van acabar donant tres punts.

El rival

Entrenador: Quique Sánchez Flores. El tècnic va arribar al Getafe a l’octubre del 2021. L’entrenador madrileny s’ha enfrontat a l’elenc blaugrana fins a 15 vegades, amb un balanç de vuit victòries, tres empats i quatre derrotes.

Golejador: Enes Ünal. El davanter turc suma 15 gols que el situen com a cinquè màxim realitzador de la Lliga. 

Classificació: El Getafe necessita un punt per certificar una temporada més la seva permanència a Primera. Actualment el conjunt madrileny suma 38 punts

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut