A la cerca d’un punt amb fins a vuit baixes

A la cerca d’un punt amb fins a vuit baixes

Els blaugranes encaren els darrers dos partits del campionat de Lliga amb l’objectiu de sumar, com a mínim, un empat per ser a la vinent edició de la Supercopa d’Espanya

Un cop segellada la classificació per l’edició de la Champions League de la temporada 2022/23, el FC Barcelona intentarà donar continuïtat als resultats assolits en els darrers partits per sumar un punt que permetria als homes de Xavi Hernández estar a la pròxima Supercopa d’Espanya.

Ara bé, els blaugranes hauran d’encarar aquests darrers dos enfrontaments de la cometició domèstica amb nombroses baixes que acumula l’equip. I és que per al duel contra el Getafe, els culers visitaran el Coliseum Alfonso Pérez amb fins a vuit jugadors no disponibles. D’aquesta manera, els de Xavi hauran de tornar a demostrar tot el seu caràcter per aconseguir el darrer objectiu de la temporada.

El Coliseum Alfonso Pérez i el Camp Nou per finalitzar la temporada

La primera oportunitat per acabar matemàticament com a segons de Lliga passa per al Colliseum Alfonso Pérez. Contra un Getafe que arriba al duel situat en la 15a posició amb 38 punts, el Barça intentarà sumar un nou triomf d’un estadi que, malgrat la derrota de la temporada passada, té bons precedents per als culers.

Després del partit contra el conjunt madrileny, els blaugranes tancaran la Lliga contra el Vila-real al Camp Nou. En el cas que el conjunt de Xavi Hernández no assoleixi el propòsit de finalitzar la campanya lliguera com a segons al camp del Getafe, els barcelonins tindran contra l’elenc d’Unai Emery el segon match ball per sumar el punt decisiu que permeti estar a la pròxima edició de la Supercopa d’Espanya.

Vuit baixes per Getafe

La principal dificultat a la qual haurà de fer front el FC Barcelona en la seva visita al Coliseum Alfonso Pérez seran les vuit baixes amb què viatjarà l’equip. Les absències confirmades en el partit contra el Celta de Vigo per sanció de Jordi Alba, Frenkie de Jong i Eric Garcia, aquest últim indisponible també a causa d’una lesió al polze de la mà dreta, se sumen a una infermeria blaugrana que està plena.

Ara mateix, estan recuperant-se de lesions Gerard Piqué, Sergiño Dest, Sergi Roberto, Pedri i Nico González. Baixes que tenen especial incidència en la parcel·la defensiva, on, hi ha pocs jugadors disponibles amb fitxa del primer equip. De fet, Xavi Hernández només podrà comptar amb cinc jugadors d’aquesta línia: Dani Alves, Mingueza, Lenglet, Umtiti i Ronald Araujo, que ha rebut l’alta mèdica després de la commoció que va patir en el partit contra el Celta de Vigo.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut