El Bilbao Basket, l’últim partit de la Lliga Regular al Palau

El Bilbao Basket, l’últim partit de la Lliga Regular al Palau

Aquest dimarts no es podrà estacionar el vehicle al recinte del Camp Nou (dimarts, 19h)

El Barça rep aquest dimarts, a les 19h i en directe per Movistar+, el Surne Bilbao Basket en la que serà la 33a jornada de la Lliga Endesa. Aquest serà l’últim partit dels blaugranes al Palau abans de disputar la Final Four de l’Eurolliga.

El rival

Es troba immers en la lluita per entrar al Playoff i porta una segona part de temporada realment bona. L’equip que entrena Alex Mumbrú compta amb un equip molt compensat i el seu màxim anotador és l’escorta Goudelock, amb 14,3 punts. També passen de la desena de punts els interiors Delgado (11) i Damien Inglis (11,7) i Ludde Hakanson (9,3), un dels exblaugranes que juguen a Bilbao juntament amb Stefan Peno. 

L’equip basc també compta amb altres homes que poden fer mal com Withey, Rafa Luz, Masiulis, Reyes, Rousselle o David Walker.

El Barça

Afronta les dues últimes jornades de la Lliga Regular amb el repte de seguir agafant bones sensacions per afrontar amb total garanties la Final Four de l’Eurolliga. Els de Saras tenen la tranquil·litat d’haver aconseguit el primer lloc de l’ACB amb dues jornades de marge, però no volen fallar davant la seva afició en el que serà el darrer partit a casa abans de marxar cap a Belgrad.

Restriccions d’aparcament

Cal recordar que, a causa de la coincidència amb el partit de futbol, els abonats, socis i públic en general que assisteixin al Barça – Surne Bilbao, no podran aparcar els seus vehicles al recinte del Camp Nou.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut