Els horaris del final de temporada

Els horaris del final de temporada

Repassem el calendari dels blaugrana i els seus competidors en el darrer tram de la temporada

S'apropa el final de la temporada i els culers afronten els darrers tres partits de Lliga amb l'objectiu de certificar la segona plaça. Després d'assegurar matemàticament la classificació per a la propera edició de la Champions, els blaugrana busquen confirmar una segona plaça que donaria accés a disputar la propera edició de la Supercopa d'Espanya, i el primer pas serà aquest dimarts contra el Celta al Camp Nou.

Actualment, els blaugrana són segons amb 69 punts, quatre més que el Sevilla (65) i cinc més que l'Atlètic de Madrid (64), els seus principals competidors per a la segona plaça. 

Celta, Getafe i Vila-real, els rivals

Així doncs, els blaugrana afronten tres partits on necessiten com a mínim sumar cinc punts de nou per ser segons (en el cas de que Sevilla guanyi tots els seus partits). Els de Xavi reben el Celta aquest dimarts (21.30h) al Camp Nou, i diumenge visitaran el Getafe al Coliseum Alfonso Pérez (18.30h). Finalment, tancaran la temporada a l'Estadi davant el Vila-real (18.30h) el diumenge 22 de maig.

En quants als rivals, el Sevilla rep el Mallorca dimecres (20.30h), i tot seguit, un partit que serà clau per la lluita per a les posicions capdavanteres: Atlètic de Madrid-Sevilla (diumenge 15 a les 18.30 hores).  Finalment, els de Lopetegui tancaran la temporada rebent al Pizjuán a l'Athletic Club (22 de maig, 18.30 hores). 

Pel que fa a l'Atlètic de Madrid, jugarà a Elx dimecres (21.30 hores), abans d'afrontar diumenge el decisiu matx ja esmentat davant el Sevilla. Finalment, tancarà el curs a Anoeta davant la Reial Societat (22 de maig, 18.30 hores). 

Austràlia per tancar el curs 2021/22

Un cop finalitzats els últims cinc partits de Lliga, el FC Barcelona viatjarà per primera vegada en la seva història a Austràlia per jugar un partit contra un conjunt d’All-Stars de la Lliga Australiana. Davant l’atenta mirada de les 80.000 persones que se citaran a l’Accor Stadium de Sydney, el conjunt blaugrana donarà per finalitzada la temporada el 25 de maig.  

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut