No diguis Ansu Fati, digues gol

No diguis Ansu Fati, digues gol

El '10' blaugrana, tocat per una vareta màgica, ha tardat 75 segons en veure porteria des que ha entrat al camp

Segueix la història d'amor entre Ansu Fati i el gol. De fet, sembla que és un idil·li que perdurarà sempre. Ansu Fati té el gol a les venes, olora la sang i detecta les zones de perill. Al Benito Villamarín, 115 dies després del seu últim gol, Ansu ha tornat a demostrar el seu olfacte i ha obert la llauna quan només portava 75 segons sobre la gespa.

Corria el minut 74 quan, sense que cap dels dos equips pugués trencar el zero que il·luminava el marcador del Benito Villamarín, Ansu Fati ha entrat al camp. Només un minut i 15 segons després, un gran control i una definició ajustada al pal han servit per donar avantatge al Barça i confirmar una vegada més el que ja tothom sap: Ansu Fati és sinònim de gol.

És impossible d'explicar, no trobarem arguments més enllà de les seves dades, però Ansu i el gol mantenen un romanç que no s'acaba. En una temporada en la que les lesions l'han privat de ser protagonista i l'han obligat a veure des de la graderia la majoria dels partits del conjunt blaugrana, els gols d'Ansu després de les seves recuperacions s'estan convertint en un ritual.

Ansu Fati vs Madrid (1) - miguel

Després de trencar-se el genoll fa més d'un any, l'esperat retorn d'Ansu, ja amb el '10' a l'esquena, va ser davant el Llevant al Camp Nou a la setena jornada de Lliga, tenint temps d'anotar un golàs als instants finals i de firmar una celebració icònica. Quan va tornar a la titularitat tampoc va fallar: el València va aguantar només 13 minuts abans de veure com Ansu Fati veia porteria.

Tot i tornar a anotar a la jornada següent, la mala sort es va tornar a aliar amb Ansu i una nova lesió el va deixar fora de combat. Més de dos mesos després, Ansu va reaparèixer amb la samarreta blaugrana davant el Reial Madrid a la Supercopa d'Espanya per anotar un gol decisiu, el que fins avui havia estat el seu últim amb l'escut del Barça. 

Una nova lesió va colpejar al '10', que va gaudir d'uns minuts al Camp Nou contra el Mallorca i davant el Betis ha tornat a exhibir el millor dels seus somriures veient porteria 115 dies després i fent-ho només als 75 segons de saltar a la gespa.

Que segueixi la festa, Ansu!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut