La convocatòria per visitar el Benito Villamarín

La convocatòria per visitar el Benito Villamarín

Abans d'emprendre el viatge cap a Sevilla, Xavi Hernández ha fet oficial la llista de convocats per visitar l'estadi del conjunt verd-i-blanc

Dia de partit. Aquest dissabte a la nit el Barça visita el camp del Betis per intentar vèncer als verd-i-blancs al sempre complicat Benito Villamarín (21.00 hores CEST). Una victòria davant els sevillans, cinquens a la Lliga i recentment proclamats campions de la Copa del Rei, aproparia molt al conjunt blaugrana al seu objectiu: la classificació per a la Champions de la temporada vinent.

Abans de viatjar cap a Sevilla per a la disputa de la 35ª jornada de Lliga, Xavi ha fet oficial una llista on hi figuren 21 futbolistes:

R. Araujo, Sergio, Riqui Puig, O. Dembélé, Dani Alves, Memphis, Ansu Fati, Adama, Braithwaite, Neto, Lenglet, L. De Jong, Jordi Alba, Ferran, F. De Jong, O. Mingueza, Umtiti, Eric, Aubameyang, Gavi i Arnau Tenas.

Són baixa per lesió Dest, Piqué, Nico, Pedri i S. Roberto, mentre que Marc Ter Stegen té una indisposició i també és baixa per aquest partit.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut