A Lugo amb l’objectiu de certificar el primer lloc

A Lugo amb l’objectiu de certificar el primer lloc

Els de Saras busquen contra el Breogán un triomf que asseguri la primera posició de la Lliga Regular (dissabte, 20:45h)

El Barça visita aquest dissabte, a les 20:45 h i en directe per #Vamos de Movistar+, el Río Breogán en la que serà la 32a jornada de la Lliga Endesa. L’equip gallec es troba immers en la lluita per entrar al Playoff -és 11è amb un balanç de 15 triomfs i 16 derrotes-, mentre que el Barça busca tancar la Lliga Regular de l’ACB en primera posició. Un triomf certificaria aquest primer lloc a falta de dues jornades.

El rival

El Breogán està realitzant una gran temporada i encara té molt a dir en aquestes últimes tres jornades. L’equip que entrena Veljko Mrsic té lesionat el seu màxim anotador, Dzanan Musa, però segueix sent molt competitiu sota la direcció de Bell-Haynes (12,9 punts), els triples de Kalinoski (45% per 11,1 punts) i un joc interior molt complet amb Lukovic (10,8) i Mahalbasic (12,1 punts i 6 rebots). 

A tots ells s’hi afegeixen Kacinas, Erik i Sergi Quintela, Sakho, Cruz, Jankovic o el blaugrana Ubal, cedit a l’equip gallec fins a final de temporada.

El Barça

Ha marxat cap a Lugo amb el gran repte de certificar la primera posició de la Lliga Regular. Cory Higgins ha tornat a viatjar amb l’equip i, si les sensacions són bones i Sarunas Jasikevicius així ho considera, podria tornar a les pistes després de ser operat de fascïitis plantar el mes de febrer. 

Dante Exum, amb una distensió a l’adductor de la cuixa esquerra, i Nikola Mirotic, per decisió tècnica, són baixa contra el Breogán.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut