Comissionat del 125è aniversari

Comissionat del 125è aniversari

Articula i elabora el marc conceptual d'aquesta efemèride, a més de definir i impulsar-ne les accions necessàries

La Junta Directiva va aprovar, el 26 d’abril de 2022, el nomenament de David Carabén com a Comissionat pel 125è aniversari del Club, amb l’objectiu d’articular i elaborar el marc conceptual de la celebració d’aquesta important efemèride i de definir i impulsar les accions necessàries que se’n derivin.

David Carabén, nascut l’any 1971 a Barcelona, és llicenciat en Ciències Polítiques, és cantant, guitarrista i compositor del grup musical Mishima. També és columnista esportiu i escriu setmanalment a La Vanguardia.

Va dirigir i presentar el programa ‘Recorda Míster’ de Barça TV i també va dirigir ‘L’habitació dels miralls’ a la televisió oficial del Club. En televisió també ha dirigit el programa ‘Nit a la terra’ de BTV. L’any 2005 va escriure el llibre ‘La forma d'un sentit’ (Editorial Empúries).

David Carabén és fill d’Armand Carabén, advocat i economista, que va ser gerent del FC Barcelona entre els anys 1970 i 1975 durant la presidència d’Agustí Montal i Costa, època en què es va democratitzar i catalanitzar el Club. Però pel que més es recorda el seu pas pel Barça és per ser l’autor del fitxatge de Johan Cruyff i un dels organitzadors dels actes del 75è aniversari de l’entitat el 1974.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut