Venda preferent d’abonaments de la Final Four per als socis i sòcies abonats del Palau Blaugrana

Venda preferent d’abonaments de la Final Four per als socis i sòcies abonats del Palau Blaugrana

Aquest dijous 5 de maig a les 12 h s’activa un canal exclusiu per als membres d’aquest col·lectiu que vulguin estar presents als partits de Belgrad

De cara a facilitar a tots els socis i sòcies abonats al bàsquet del Palau Blaugrana l’adquisició d’abonaments per assistir a la Final Four de l’Eurolliga que se celebrarà a Belgrad del 19 al 21 de maig, a partir d’aquest dijous 5 de maig a les 12 h s’activarà un canal de venda preferent i exclusiu per al col·lectiu d’abonats.

D’aquesta manera, els abonats o abonades al bàsquet del FC Barcelona podran comprar els seus abonaments per a la Final Four a través de l’enllaç següent:

El termini per a la compra dels abonaments es tancarà el diumenge 8 de maig a les 18 hores, o fins a exhaurir-ne la disponibilitat.

Condicions de compra

Les opcions de compra presentaran diferents categories d’abonaments, amb varietat de preus per veure els quatre partits que configuraran la Final Four de l’Eurolliga: les dues semifinals, el partit per al tercer i quart lloc i la gran final. Cal recordar que en una de les semifinals del dia 19, el FC Barcelona s'enfrontarà al Reial Madrid.

Les condicions i els requeriments necessaris per a la compra i la recollida dels abonaments són els següents:

  • 1 abonament per soci o sòcia, i es poden agrupar fins a 4 persones sòcies en una mateixa petició.

  • Venda directa des del web del FC Barcelona. Un cop efectuat el pagament no es podrà sol·licitar la devolució dels abonaments.

  • Període de compra fins a les 18 h del diumenge 8 de maig del 2022, o fins a exhaurir-ne la disponibilitat.

  • Els abonaments s’enviaran en format PDF als socis, la mateixa setmana de la Final Four als correus electrònics facilitats a la compra.

Per poder donar resposta a tots els dubtes que es puguin tenir, els abonats o abonades al bàsquet del Palau Blaugrana poden dirigir-se al telèfon de suport, 900 1899 00.

Viatjar amb FC Barcelona Desplaçaments

FC Barcelona Desplaçaments posa a disposició dels socis i sòcies que vulguin assistir a la Final Four diferents opcions de viatge que inclouran desplaçament amb avió i hotel, o només vols sense hotel, els quals es poden consultar i comprar a l'enllaç següent de FC Barcelona Desplaçaments

 

 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut