Un Barça - Bayern definitiu per ser a la Final Four

Un Barça - Bayern definitiu per ser a la Final Four

Els de Saras busquen un triomf que els porti a la Final Four de Belgrad (dimarts, 20h)

El Barça rep aquest dimarts, a les 20h i en directe per DAZN i Movistar+, el Bayern de Munic en el que serà el 5è i definitiu partit del PLayoff de l’Eurolliga. Caixa o faixa. Qui guanyi disputarà la Final Four de Belgrad del 19 al 21 de maig. El Palau, amb totes les entrades venudes i on tan sols hi ha disponible el que alliberen els abonats, presentarà una de les millors entrades de la temporada.

El rival

Ha demostrat el seu gran nivell i ha aconseguit portar la sèrie al partit definitiu. L’equip que entrena Andrea Trinchieri té en Vladimir Lucic el seu màxim anotador en el Playoff amb 12,5 punts, seguit de Weiler-Babb (10), Rubit (9,8) o DeShaun Thomas (9). Altres jugadors importants com Jaramaz, Obst, Hunter, Radosevic o Sisko també poden ser importants en qualsevol moment.

El Barça

Busca la segona Final Four de forma consecutiva amb Saras a la banqueta. En la primera, la del 2021, també va necessitar un cinquè partit, contra el Zenit, que va ser guanyat amb solidesa en el partit definitiu. Els de Saras són molt conscients de la dificultat del partit, de l’entitat del rival, i saben que hauran de fer un partit molt seriós des del primer minut per aconseguir el pas a la 16a Final Four de la història del bàsquet blaugrana.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut