Sergio iguala el seu millor registre golejador

El capità blaugrana va tornar a veure porteria davant el Mallorca i suma dues dianes en cinc partits, tres aquest curs

Bon moment golejador. Sergio Busquets està vivint un moment dolç de cara a gol. I és que el migcampista blaugrana suma dos gols -davant el Mallorca i l'Eintracht- en els darrers cinc partits dels de Xavi. En total 18 gols en 677 partits oficials com a culer. D'aquestes 18 dianes, 11 són en Lliga, un a la Copa i sis en la resta de competicions internacionals.

Amb aquestes dues dianes el de Badia iguala la seva millor marca golejadora. Cal recordar que Sergio també va veure porteria el novembre a Balaídos davant el Celta i en suma tres aquest curs. Aquesta fita d'assolir que també va assolir la temporada 2008/09 i 2013/14. I amb quatre partits per davant el capità blaugrana encara per batre el seu propi rècord.

Torna a marcar amb la cama esquerra

A banda de les seves virtuts conegudes per tothom Sergio s'està destapant de cara a porteria. El d'aquest diumenge, amb un xut creuat amb l'esquerre va donar certa tranquil·litat als de Xavi situant el 2-0. Cal destacar que no marcava amb la cama esquerra des del 20 de novembre del 2014 en un València-Barça a Mestalla. En aquella ocasió va servir per donar el triomf als blaugrana.

Si mirem en detall com han estat els 18 gols de Sergio al llarg dels 677 partits com a blaugrana trobem que set són amb la cama esquerres, set amb la dreta i quatre amb el cap.