Ansu Fati torna a vestir-se de blaugrana

El '10' blaugrana torna als terrenys de joc 101 dies després i ho fa amb una sonora ovació del Camp Nou

El '10 ha tornat. Ansu Fati ha tornat als terrenys de joc en el partit d'aquest diumenge davant el Mallorca al Camp Nou (2-1). 101 dies després Ansu Fati tornava a vestir-se de blaugrana i a sentir l'escalf de l'afició blaugrana.

El davanter blaugrana ha saltat al terreny de joc al minut 75, si bé ha tingut poca incidència en el partit en aquest darrer quart d'hora de joc els aficionats culers han pogut veure Ansu altre cop de blaugrana en el seu 11è partit del curs.

Cal recordar que Ansu ja ha aconseguit marcar cinc gols aquest curs i enrere queda aquella imatge sortint de l'Athletic Club-Barça dels vuitens de Copa. Aquest diumenge Ansu Fati ha tornat a somriure.

Jordi Alba, assistent de luxe

Una de les altres notes positives del partit ha estat la novena assistència del lateral Jordi Alba a la Lliga. I és que el blaugrana ha entrat a la història com el millor registre d'un defensa blaugrana des del curs 2011/12 quan Dani Alves en va firmar 11. Una fita que encara podria assolir Jordi Alba en el que queda de Lliga.