Que el Palau sigui una festa!

Que el Palau sigui una festa!

Abans del Barça – Burgos es commemoraran els 50 anys del Palau (diumenge, 12:30h)

El Barça - Hereda San Pablo Burgos d’aquest diumenge serà un partit molt especial (12:30h). I és que abans del partit el Club commemorarà els 50 anys del Palau Blaugrana i ha preparat una sèrie d’actes molt especials per celebrar com es mereix aquesta efemèride. 

Les portes del Palau obriran a les 11 hores per donar temps a tots els aficionats de poder seure a la seva localitat a partir de les 12 hores, moment en el qual començaran els actes de celebració. En aquest enllaç podeu consultat tots els actes previstos.

El rival

Després de la celebració arribarà el moment de tornar al parquet amb la visita de l’Hereda San Pablo Burgos. L’equip que entrena Paco Olmos ocupa actualment una de les dues posicions de descens a la Lliga LEB i arriba al Palau amb el repte d’aconseguir una victòria molt important per a les seves aspiracions. 

L’equip castellà ha realitzat diversos canvis en la seva plantilla recentment, però el seu màxim anotador segueix sent l’escorta Benite, amb 12,2 punts. El Burgos també compta amb els exblaugranes Renfroe, Marc Garcia i Rabaseda, Nnoko, Eddie, Phillip, Dani Díez o Clemmons, entre d’altres.

El Barça

Arriba després de dos partits a Munic aquesta setmana -guanyant el primer i perdent el segon- i afronta el matx contra el San Pablo Burgos amb el repte de seguir consolidant el lideratge a l’ACB i tornar a guanyar després de la derrota europea. Els de Saras són conscients que hauran de fer un gran partit en atac i en defensa per superar un rival que també s’hi juga molt.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut