Ansu Fati torna 101 dies després

Ansu Fati torna 101 dies després

El '10' blaugrana ha tornat a entrar a una convocatòria després d'estar de baixa durant més de tres mesos

Havia assegurat en diverses ocasions Xavi Hernández que no arriscaria amb Ansu Fati i que la seva alta mèdica tindria lloc quan el propi jugador estigués preparat i tingués la confiança per tornar a trepitjar la gespa en competició oficial. Després d'unes setmanes combinant el treball individual específic amb sessions d'entrenament amb la resta del grup, per fi Ansu Fati ha tornat a entrar en una convocatòria i estarà disponible pel partit davant el Mallorca (diumenge, 9 CEST).

Precisament Ansu Fati rep l'alta mèdica 101 dies després de lesionar-se. Va ser el passat 20 de gener, en un partit de Copa del Rei davant l'Athletic Club, quan en un canvi de ritme Ansu va patir una lesió muscular al bíceps femoral de la cuixa esquerra i es va veure obligat a retirar-se del camp entre llàgrimes. Un centenar de dies després Ansu rep el premi al seu treball i esforç entrant a la convocatòria per rebre al Mallorca a l'estadi.

A deixar enrere el malson

No ha tingut gens de sort Ansu Fati aquesta temporada , encadenant lesions i patint un calvari que arrossega des de la temporada passada. Després de trencar-se el genoll fa més d'un any, Ansu l'esperat retorn d'Ansu, ja amb el '10' a l'esquena, va ser davant el Llevant al Camp Nou a la setena jornada de Lliga, tenint temps d'anotar un golàs als instants finals i de firmar una celebració icònica.

ansuf

Tocat per una vareta màgica, en la seva primera titularitat després de la lesió va tardar 13 minuts en veure porteria i va provocar un penal davant el València. Un petit problema al genoll el va obligar a mirar des de la grada dos partits, però un cop plenament recuperat va tornar a deixar empremta, aquest cop a la Champions, anotant un gol decisiu al camp del Dinamo de Kiev.

Recuperava el somriure Ansu però l'alegria duraria poc. A la jornada següent, disputada a Balaídos i amb Ansu anotant contra el Celta en els primers minuts de joc, el davanter blaugrana va notar molèsties al bíceps femoral i es va retirar del camp. Una lesió que arribava en un moment inoportú i que el va tenir fora dels terrenys de joc més de dos mesos.

Hora de tornar a somriure

Després de perdre's un gran nombre de compromisos, Ansu veia com el compte enrere arribava a la seva fi. Un cop recuperat, sempre acompanyat de la seva estrella, va reaparèixer a les semifinals de la Supercopa d'Espanya davant el Reial Madrid per tornar a marcar i enviar el partit a la pròrroga. En el partit següent, corresponent als vuitens de final de la Copa del Rei davant l'Athletic Club, el malson es va prolongar després que Ansu marxés entre llàgrimes després de tornar a lesionar-se a la mateixa zona.

Ansu Fati vs Madrid (1) - miguel

Els números no enganyen: Ansu és sinònim de gol. Tot i que ha jugat 10 partits aquesta temporada, i en només quatre ha estat titular, Ansu ja ha aconseguit marcar cinc gols. Mirant les seves estadístiques amb la samarreta blaugrana, Ansu ha anotat 18 gols en 53 partits (27 de titular). Números de crack.

Avui, 101 dies després, Ansu tindrà una nova oportunitat de trepitjar la gespa i rebre el carinyo del Camp Nou. El '10' ha tornat.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut