PRÈVIA | Wolfsburg – Barça: Volem ser a Torí!

PRÈVIA | Wolfsburg – Barça: Volem ser a Torí!

18h, DAZN: L’equip busca la seva tercera final de Lliga de Campions en quatre anys davant del gegant alemany, amb una renda de 5-1 de l’anada

90 minuts separen el Barça de l’anhelada final de la Lliga de Campions. Amb la renda del majestuós i històric 5-1 aconseguit a l’anada, el vigent campió d’Europa afronta la tornada al camp del Wolfsburg amb la il·lusió de ser a Torí el 21 de maig. Tornarà a ser en un gran escenari: es preveuen més de 20.000 espectadors i pràcticament el ple al Volkswagen Arena.

El Barça hi acudeix en plena esplendor. L’exhibició del Camp Nou de fa una setmana era la 40 victòria en 40 partits oficials aquesta temporada, amb 197 gols a favor. El barcelonisme està entregat en aquest equip que vol fer més gran la seva llegenda: busca la seva tercera final de la Copa d’Europa en quatre anys.

Ara bé, davant tindrà un gegant alemany que ja sap què és golejar ni més ni menys que el Chelsea (4-0) o, més recentment, el Bayern Munic (6-0). El Wolfsburg, com el Barça, aspira al triplet aquesta temporada. Tindrà les baixes d’Oberdorf i de Blomqvist, lesionada a Barcelona.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut