El primer ‘match-ball’ per ser a la Final Four de Belgrad

Un triomf a Munic classificaria els de Saras per a la final a quatre de Belgrad (divendres, 20:45h)

El Barça visita aquest divendres, a les 20:45h i en directe per DAZN i Movistar+, el Bayern de Munic en el quart partit del Playoff de quarts de final de l’Eurolliga. Els blaugranes, que lideren l’eliminatòria per 2 triomfs a 1 busquen la tercera i definitiva victòria que permeti el pas a la Final Four de Belgrad del pròxim mes de maig.

El rival

Va tenir en Lucic (17 punts) i Rubit (14 punts i 8 rebots i 27 de valoració) els seus millors homes en el tercer partit. També Jaramaz, amb 13, va superar la desena de punts per a l’equip de Trinchieri, que va ser superat des de l’inici pels blaugranes. El Bayern, que ja ha demostrat el seu potencial en aquesta sèrie de Playoff, tractarà de vèncer davant la seva afició i forçar d’aquesta manera el cinquè partit de l’eliminatòria.

El Barça

Després d’un triomf molt solvent en el tercer partit, amb un gran Nikola Mirotic que va anotar 25 punts, els de Saras volen aconseguir el bitllet per a la Final Four aquest divendres. Per fer-ho possible hauran de tornar a fer un gran partit i ser sòlids des del primer quart. I és que, fins ara, l’equip que ha arribat al descans per davant en el marcador s’ha acabat adjudicant la victòria.

Cal recordar que, en cas de ser necessari un 5è partit, aquest es disputaria al Palau el dimarts 3 de maig a les 21 hores.