Barça TV+ estrena 'L’inici d’una nova era', el documental sobre l’històric Clàssic femení del Camp Nou a la Champions

Barça TV+ estrena 'L’inici d’una nova era', el documental sobre l’històric Clàssic femení del Camp Nou a la Champions

La veterana Melanie Serrano, els nous talents Cata, Jana i Bruna i una família que va assistir al partit del primer rècord mundial de públic protagonitzen el reportatge

Aquest dijous 28 d’abril, Barça TV+ emetrà per primer cop 'L’inici d’una nova era', un documental sobre com es va viure des de dins el partit de quarts de final de la Champions League femenina que van jugar el FC Barcelona i el Reial Madrid el 30 de març passat. Un partit que va passar a la història del Barça i del futbol femení perquè es va disputar en un Camp Nou ple de gom a gom, amb una entrada de 91.553 espectadors que va suposar un rècord absolut d’assistència en un partit de futbol jugat per dones.

 

La peça televisiva, que té 23 minuts de durada s’estructura a partir de tres fils argumentals. Un d’ells té com a protagonista la futbolista Melanie Serrano, la jugadora que més partits oficials ha disputat amb la samarreta blaugrana, la seva dona i les seves dues filles. Així la peça audiovisual recull com Melanie, que juga la seva divuitena temporada en el FC Barcelona, es prepara a casa amb la seva família per un partit que ella mateixa declara que pot arribar a ser “molt important”. 

També va ser especial aquell dia per a tres joves futbolistes blaugrana, Bruna Vilamala, Jana Fernández i Cata Coll, tot i que no van poder jugar perquè estaven lesionades. Les tres van seguir el partit des de la graderia i la seva experiència seguint les seves companyes en cada toc de pilota queda recollida per les càmeres que les van acompanyar en tot el partit. Finalment, ‘L’inici d’una nova era’ vol donar el punt de vista de com va ser l’experiència per als culers aquell dia, a través de la història de la família Abel. Aquí el reportatge posa la seva mirada en com van viure, especialment els més petits,  que per primer cop assistien al Camp Nou, aquesta experiència. I l’emoció en fer-ho en un partit que es va convertir en un esdeveniment històric, que va marcar  un punt d’inflexió per al futbol femení a nivell mundial.

El reportatge permet experimentar, a més, l’emoció de l’equip en la seva arribada al Camp Nou, on va ser rebut per l’afició d’una manera excepcional i les sensacions postmatx que va deixar aquesta fita en les jugadores, especialment en la Jana, la Cata i la Bruna, que expressen el seu desig de poder tornar a viure una experiència similar, aquest cop des del terreny de joc.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut