Els partits del darrer mes de la temporada

Els partits del darrer mes de la temporada

El Barça encara el tram final de la campanya 2021/22 amb cinc partits oficials en l’horitzó que seran fonamentals per assolir els últims objectius d’aquest curs

Cinc finals. Això és el que li queda al FC Barcelona en aquest mes de maig marcat per la finalització de les competicions oficials. I els propòsits  dels blaugranes en aquests darrers partits de Lliga són clars: sumar el màxim de punts possibles per certificar la classificació per a la següent edició de la Champions League i fer-ho, a més, com a segons, a fi de tenir accés a la Supercopa d’Espanya de la vinent campanya.

MAY-(3200x2000)

Així, amb aquestes dues metes marcades entre cella i cella, els homes de Xavi Hernández jugaran tres partits al Camp Nou i dos com a visitants en un mes de maig que serà clau per aconseguir els últims objectius de la temporada.

Un cop finalitzada la Lliga, el Barça tancarà la temporada 2021/22 amb un partit amistós a Austràlia que es disputarà el 25 de maig contra un conjunt d’All-Stars de la Lliga Australiana

El Camp Nou tornarà a ser decisiu

RCD Mallorca, Celta de Vigo i Vila-real. Aquests són els tres rivals amb qui tancarà la temporada el FC Barcelona. Tres conjunts de perfil diferent que arribaran al Camp Nou lluitant, tots ells, per propòsits distints. El primer rival a casa dels blaugranes serà el Mallorca, que s’enfrontarà als barcelonins en el partit emmarcat en la 34a jornada de Lliga que es disputarà el primer dia del mes de maig a les 21:00 hores.

Dues visites, dos reptes diferents

Com a visitants, en canvi, el Barça finalitzarà el curs viatjant al Benito Villamarín i al Coliseum Alfonso Pérez. Així, l’elenc de Xavi Hernández haurà de fer front al Betis de Manuel Pellegrini, equip campió de la Copa del Rei de la temporada 2021/2022 que està submergit en plena lluita per aconseguir un bitllet per a la següent edició de la Champions League, i al Getafe de Quique Sánchez Flores, equip immers en una bona dinàmica que està intentant retallar punts de manera progressiva respecte a la zona de descens.  

Per tant, es tracta de dos conjunts que encararan el duel contra els culers de la forma més exigent possible. El pròxim compromís lluny del Camp Nou per als de Xavi Hernández serà el dissabte 7 de maig a les 21:00 hores al Villamarín. 

Austràlia per tancar el curs 2021/22

Un cop finalitzats els últims cinc partits de Lliga, el FC Barcelona viatjarà per primera vegada en la seva història a Austràlia per jugar un partit contra un conjunt d’All-Stars de la Lliga Australiana. Davant l’atenta mirada de les 80.000 persones que se citaran a l’Accor Stadium de Sydney, el conjunt blaugrana donarà per finalitzada la temporada el 25 de maig.  

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut