PRÈVIA | Barça - Rayo Vallecano: Tornar a guanyar al Camp Nou

PRÈVIA | Barça - Rayo Vallecano: Tornar a guanyar al Camp Nou

Els blaugranes buscaran una victòria després de dues ensopegades consecutives com a locals en el partit aplaçat corresponent a la jornada 21 de la Lliga

Arriba el tercer i últim partit d'una setmana frenètica i s'encara amb l'objectiu de reprendre el camí de la victòria al Camp Nou després de dues ensopegades consecutives davant l'afició culer. El Rayo Vallecano visita l'estadi per enfrontar-se a l'elenc blaugrana i, d'aquesta manera, recuperar el partit pendent corresponent a la 21ª jornada de la Lliga (21:00 hores). 

Toca recuperar sensacions després d'uns dies combulsos. L'eliminació europea a mans de l'Eintracht Frankfurt i la derrota en Lliga davant el Cadis, que truncava una meravellosa ratxa de 15 partits invictes a la competició domèstica, van agitar els ànims abans que el Barça s'emportés una victòria de molt de mèrit al vèncer per la mínima a la Reial Societat a Donosti. Ara, arriba el moment de passar pàgina de manera definitiva i tornar a donar una alegria a l'afició culer al Camp Nou.

En el partit aplaçat corresponent a la jornada 21, Barça i Rayo s'enfrontaran per recuperar el duel pendent i, per fi, situar a tots els equips de la Lliga amb els mateixos partits. En cas que els tres punts no es moguin del Camp Nou, el Barça aconseguiria afiançar-se encara més a la zona Champions i desfer l'empat a 63 punts amb el Sevilla per agafar avantatge en la carrera per la segona posició de la taula.

Per la seva banda, el Rayo lluitarà contra la història i els precedents en els duels entre ambdós equips al Camp Nou. Les dades són indiscutibles: en 15 de les 18 visites dels vallecans el Barça ha aconseguit endur-se la victòria. De fet, des del triomf més recent del Rayo a l'estadi blaugrana han passat ja 22 anys, amb els blaugranes aconseguint encadenar victòries des de l'any 2003. Que continui la ratxa!

El rival

Entrenador: Andoni Iraola. Vell conegut de la Lliga, la llegenda de l'Athletic Club va començar el seu periple com a entrenador a Xipre abans d'acceptar la banqueta del Mirandés. Després de fer un gran paper va firmar pel Rayo Vallecano, aconseguint l'ascens a la màxima categoria del futbol espanyol i firmant una primera volta per emmarcar durant aquesta temporada.

Golejador: Sergi Guardiola. La seva diana a l'Espanyol, la sisena de la temporada a la Lliga, li serveix per trencar el triple empat amb Álvaro García i Falcao i situar-se en solitari com a màxim golejador del Rayo Vallecano.

Classificació: 14º, 37 punts. L'equip de Vallecas té un balanç de 10 victòries, 7 empats i 15 derrotes.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut