Sessió de recuperació

Sessió de recuperació

Els de Xavi Hernández s’han entrenat aquest divendres al matí a la Ciutat Esportiva. A més, les proves realitzades a Araujo han descartat lesió al genoll dret

La primera plantilla de futbol ha tornat als entrenaments després de la victòria d’aquest dijous al Reale Arena contra la Real Sociedad (0-1) gràcies a un gol d’Aubameyang. La sessió d’aquest matí ha estat un entrenament de recuperació post partit repartits entre el camp Tito Vilanova i el camp 2 de la Ciutat Esportiva Joan Gamper just a l’arribar de Sant Sebastià, on l’equip ha fet nit després del partit.

El proper entrenament serà aquest dissabte a les 11 hores. Després de la sessió, a les 13 hores, el tècnic Xavi Hernández compareixerà en roda de premsa des de la sala de premsa de la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

Araujo, sense lesió al genoll dret

A més, les proves realitzades avui al jugador del primer equip Ronald Araujo han descartat lesió al genoll dret. El central uruguaià va ser titular en el triomf davant la Reial Societat, però va haver de ser substituit als 55 minuts de joc.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut