Recomanacions per al públic assistent del partit del Femení aquest divendres al Camp Nou per millorar l’agilitat dels accessos

Recomanacions per al públic assistent del partit del Femení aquest divendres al Camp Nou per millorar l’agilitat dels accessos

El Club anima a tothom que tingui una entrada per al Barça-Wolfsburg que vingui a donar suport a l’equip i davant l’afluència de públic que s’espera proposa seguir unes pautes per evitar cues i aglomeracions

El Barça Femení tornarà a jugar aquest divendres al Camp Nou a partir de les 18.45 hores el partit d’anada de les semifinals de la Woman Champions League davant el VFL Wolfsburg alemany i el Club anima tots aquells socis, sòcies o resta d’aficionats que en el seu dia van adquirir una entrada que la facin servir per poder donar suport a l’equip en una cita clau en el seu camí cap a la final de Torí. Ja queden molt poques localitats a la venda i, si es confirmen les previsions, es pot donar una nova afluència massiva de públic. Per tal de facilitar la fluïdesa de l’accés i la comoditat dels assistents a l’Estadi, el Club fa una sèrie de recomanacions.

3200x2000_Recomanacions_CAT

Cal recordar que en el partit de quarts de final contra el Reial Madrid del 30 de març passat, en el qual es va assolir el rècord mundial d’espectadors en un partit de futbol femení amb 91.553 aficionats omplint el Camp Nou, es van produir complicacions en els accessos a les instal·lacions i l’arribada fins a les localitats no es va poder fer amb l’agilitat que era desitjable. Per aquest motiu, des del Club es vol conscienciar el públic que segueixi aquestes de pautes amb l’objectiu de facilitar l’arribada al Camp Nou i l’accés al seient assignat a cada soci, sòcia o aficionat i no es produeixin els retards que van patir alguns dels assistents.

Arribar amb temps i optar pel transport públic

En aquest sentit, es recomana arribar amb la suficient antelació a l’Estadi per evitar cues i poder accedir a la localitat assignada de manera tranquil·la i sense aglomeracions. Les portes del Camp Nou obriran a les 17.15 h, una hora i mitja abans de l’inici del partit, i des d’aquest moment els aficionats i aficionades ja podran entrar per poder seure a les seves localitats o bé gaudir de les activitats programades al voltant de l’Estadi. Així mateix, està previst que l’equip arribi a les instal·lacions a través de l’Accés 7, a les 17:10 hores.

També es recomana, sempre que sigui possible, optar per la utilització del transport públic per arribar a l’Estadi i es recorda que les línies de metro que es poden utilitzar són la 9, la 3 i la 5, que compten amb parades a Collblanc, Badal, Zona Universitària, Palau Reial, Maria Cristina i Les Corts. I en cas de venir en cotxe, no us atureu amb vehicles particulars davant dels accessos del Camp Nou per descarregar passatge.

És també important entrar a l’Estadi a través de l’accés, la porta i la boca que s’indiquen a l’entrada. I també, per tal de facilitar el procés, tenir l’entrada a mà en els dos diferents controls que hauran de creuar per arribar a les seves localitats: el d’accés al recinte i el situat a la porta d’entrada a l’Estadi.

Recordar també que un cop a l’interior, els culers hauran d’ocupar la localitat assignada a l’entrada per seguir el desenvolupament del partit, i que durant el joc no es pot estar dret a la grada.

Una festa que s’allargarà per Sant Jordi

Seguint amb la línia del que es va fer amb motiu del Clàssic Femení del 30 de març passat, el Club ha preparat un seguit d’activitats en la prèvia de partit amb l’objectiu que el Camp Nou sigui una gran festa per a tota la família en un dia en què el resultat és el més important, però on també importa el significat de la jornada.

Les activitats es duran a terme en les instal·lacions al voltant de l’Estadi, a partir de les 17.15 hores, i entre elles destaquen l’Espai Urban amb Skate Park i test de scooters i skates amb patinadores professionals, un espai de competició amb pista de Bàsquet 3x3 i Futsal 3x3, un Espai eSports, amb simuladors simracing, l’Espai Famílies amb pintacares, futbolí femení, pista de panna i pista de snoorkball, i un escenari amb actuacions musicals en directe de Tramma i Cooba.

Però aprofitant la celebració de la festa de Diada de Sant Jordi, les activitats estaran disponibles durant tot el cap de setmana als voltants de l’Estadi. El dissabte dia 23, de 10.30 h a 20.30 h, el recinte estarà obert a tots els públics sense entrada i també s’hi podrà gaudir d’activitats pròpies de la festivitat, com Tallers de Grafit amb temàtica Sant Jordi o un Live Painting Graffiti Mural Sant Jordi amb artistes locals.

El diumenge 24, el recinte estarà obert de 10.30 h a 17.00 h a tots els públics sense entrada, però tancarà per preparar l’operativa del partit del primer equip contra el Rayo Vallecano i tornarà a obrir a les 19.30 h i fins les 21.00 h per al públic amb entrada per al partit.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut