Arriba l’hora de la veritat per al Barça a Europa

Arriba l’hora de la veritat per al Barça a Europa

El Playoff de l’Eurolliga comença aquest dimarts al Palau contra el Bayern (21 hores)

El Barça rep aquest dimarts, a les 21h i en directe per DAZN i Movistar+, el Bayern de Munic en el que serà el primer partit dels quarts de final de l’Eurolliga. L’eliminatòria, que és al millor de cinc partits, comença al Palau Blaugrana en un enfrontament que es presenta apassionant. El Palau, que presentarà una gran entrada, ha de ser decisiu per als de Saras.

El rival

El Bayern de Munic compta amb una plantilla amb un gran potencial i està molt ben entrenat. És un equip físic, rocós, i que també compta amb grans anotadors. El seus jugador més incisius durant la Lliga Regular han estat Hilliard (13,8 punts) i Vladimir Lucic (12,3), però l’equip de Trinchieri té molts recursos ofensius com Rubit, DeShaun Thomas, Walden, Jaramaz, Hunter, Weiler-Babb o Radosevic.

El Barça

Enceta una nova eliminatòria del Playoff amb el gran objectiu de començar amb victòria. L’eliminatòria del 2021 contra el Zenit de Sant Petersburg ha estat un gran aprenentatge per als de Saras, que són conscients de la dificultat del partit pel moment de la temporada i per l’entitat del rival. Saras només té la baixa de Cory Higgins i té disponibles els altres 13 jugadors de la plantilla.

Promoció abonats

Cal recordar que el Club, en una acció per fomentar el ple del Palau Blaugrana, posa a disposició dels abonats de bàsquet una promoció per adquirir dues entrades amb un 50% de descompte. Per poder aprofitar aquesta oferta l'abonat s'ha de personar a les Taquilles del Club i, presentant el seu abonament, se li aplicarà aquest descompte.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut