Sergio, tercer jugador de la història del Barça amb més partits

Sergio, tercer jugador de la història del Barça amb més partits

Amb el duel contra el Cadis, el capità blaugrana iguala a Andrés Iniesta amb 674 i entra dins del podi històric

Partit molt especial per a Sergio Busquets. El capità blaugrana, amb el duel d'aquest dilluns contra el Cadis, arriba als 674 partits amb el primer equip del FC Barcelona i iguala els duels que va disputar una altra llegenda culer com Andrés Iniesta.

Així doncs, el '5' blaugrana iguala al manxec en la tercera posició del rànquing històric de jugadors amb més partits amb el FC Barcelona, només superat pel seu tècnic Xavi Hernández (767) i Leo Messi (778). Uns registres espectaculars d'un jugador de llegenda.

674 en set competicions

Aquests 674 partits es desglossen de la següent manera: 445 a la Lliga, 125 a la Champions, 72 a la Copa del Rei, 18 a la Supercopa d'Espanya, tres a la Supercopa d'Europa, cinc al Mundial de Clubs i cinc a l'Europa League. A més, i tot i que no és la seva principal funció, en total ha marcat 17 gols i ha repartit 36 assistències

30 títols com a blaugrana

A més, a part d'haver disputat ja 674 partits com a culer durant les 14 temporades que acumula al primer equip, Sergio Busquets ha guanyat un total de 30 títols amb el primer equip barcelonista: 8 Lligues, 3 Champions League, 7 Copes del Rei, 6 Supercopes d'Espanya, 3 Supercopes d'Europa i 3 Mundials de Clubs. El '5' culer és el tercer jugador de la història del Club amb més títols (empatat amb Piqué), i només superat per Iniesta (32) i Messi (35).

3200x2000_TOP10-TÍTOLS

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut